پروند سی و چهار نفر از دستگیرشدگان روز عاشورا به دادگاه رفت

 

خبرگزاری حکومتی ايسنا : پس از گذشت 26 روز از حوادث روز عاشورا و تاكيد دادستان تهران مبني بر رسيدگي سريع و قاطع به پرونده متهمان بازداشت شده در اين روز، تاكنون پرونده 34 نفر با صدور كيفرخواست به دادگاه انقلاب ارسال شده و جلسه دادگاه 5 نفر ديگر نيز در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامي تهران برگزار شده است.به گزارش ايسنا، دادسراي عمومي و انقلاب تهران تهران ابتدا بيست و پنجم دي ماه از ارسال پرونده 16 نفر از متهمان روز عاشورا براي رسيدگي به دادگاه انقلاب اسلامي تهران خبر داد و اعلام كرد: در يکي از اين پرونده‌ها طبق کيفرخواست صادره براي متهم درخواست مجازات به اتهام محاربه شده است و اتهام 15 متهم ديگر اين پرونده‌ها اجتماع و تباني عليه امنيت و فعاليت‌هاي تبليغي عليه نظام است.

 

کيفرخواست‌هاي صادره در پي تکميل تحقيقات و مستند به گزارش ماموران و اقارير تمامي 16 متهم ياد شده صادر شده است و در حال حاضر تمامي اين متهمان در زندان به سر مي‌برند و رسيدگي به اتهامات آنان به زودي در دادگاه انقلاب اسلامي تهران آغاز خواهد شد.

روز گذشته -اول بهمن‌ماه- نيز دادسراي تهران اعلام كرد كه پرونده اتهامي 18 نفر ديگر از متهمان آشوب‌هاي روز عاشورا با صدور کيفرخواست‌هاي جداگانه براي رسيدگي به دادگاه انقلاب اسلامي تهران ارسال شد.

 

اجتماع و تباني عليه امنيت و فعاليت‌هاي تبليغي عليه نظام عناوين اتهامات متهمان اين پرونده‌ها است.کيفرخواست‌هاي صادره در پي تکميل تحقيقات و مستند به گزارش ماموران و اقارير تمامي 18 متهم ياد شده صادر شده است.

در حال حاضر تمامي اين متهمان در بازداشت بسر مي‌برند و رسيدگي به اتهامات آنان بزودي در دادگاه انقلاب اسلامي تهران آغاز خواهد شد.

به گزارش ايسنا، همچنين يك‌شنبه هفته گذشته -1388/28/10- جلسه محاكمه پنج نفر از متهمان حوادث روز عاشورا به اتهام "محاربه" در دادگاه انقلاب اسلامي تهران برگزار شد.

در اين جلسه كه به صورت "علني"  و در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامي تهران به رياست قاضي صلواتي و با حضور نماينده مدعي‌العموم و وكلاي متهمان برگزار شد، دو نفر از متهمان از خود دفاع كردند و رسيدگي به اتهامات سه متهم ديگر به جلسه بعد موكول شد.

اتهامات متهم رديف اول محاربه از طريق هواداري و ارتباط با گروهك منافقين، اجتماع و تباني به قصد ارتكاب جرايم عليه امنيت كشور با همكاري سارا، ريحانه و محسن ،فعاليت تبليغي عليه نظام و به نفع معاندين،‌ منافقين و تروريست‌ها و خروج غيرقانوني از كشور عنوان شد.

اتهام متهم رديف دوم نيز محاربه از طريق ارتباط و هماهنگي عالمانه،‌آمرانه و موثر با گروه   منافقين و سركردگي در هسته داخل، اجتماع و تباني به قصد ارتكاب جرايم عليه امنيت به همراه ساير اعضاي تيم منافقين سارا، مطهره و فعاليت تبليغي عليه نظام جمهوري اسلامي و به نفع معاندين، منافقين و تروريست‌ها عنوان شد.

عباس جعفري دولت‌آبادي، دادستان عمومي و انقلاب تهران اعلام كرده بود اقدامات كساني كه در روز عاشورا مبادرت به ارتكاب جرايمي از جمله آتش‌ زدن اموال عمومي كردند از مصاديق محاربه محسوب مي‌شود و قوه قضاييه بر اساس قانون با مجرمان برخورد خواهد كرد.